Terugblik competitiedagen 2 Maart en 6 April!

De afgelopen twee maanden hebben we twee competitiedagen gespeeld. Alle vier de wedstrijden die we tijdens deze dagen gespeeld hebben, hebben we gewonnen met overtuiging!

Op 2 maart 2019 speelden wij tegen de Flemish Lions (België) en Nijmegen Mavericks. Twee wedstrijden die we met volle overtuiging wisten te winnen. We wonnen de wedstrijd tegen Flemish Lions (België) met 51-29 en wonnen de wedstrijd tegen Nijmegen Mavericks met 61-28.

Afgelopen zaterdag 6 april speelden we tegen Rotterdam CDT en de Utrecht Scorpions. We wonnen ook deze beide wedstrijden! In de wedstrijd tegen Rotterdam wonnen wij met 57-40. In de wedstrijd tegen de Utrecht Scorpions pakten wij de winst met 56-26.

Momenteel staan wij, de Quad Fighters, op de eerste plaats in de competitie. Met tien overwinningen op rij zijn wij tot nog toe onverslagen. We hopen eind deze maand ook de laatste twee competitie wedstrijden van dit seizoen te winnen. Twee van de wedstrijden spelen we tegen het Black & Red team van de Amsterdam Terminators. Een gewaagde tegenstander die we verslaan moeten op koploper te blijven in de competitie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *