Update eerste helft van 2018!

Bij deze een korte samenvatting van het afgelopen eerste gedeelte van het jaar:

Vanaf 1 januari tot het NK  beschouwen wij als het eerste deel van het seizoen. In deze periode heb ik veel ups en downs gehad, zowel fysiek als mentaal. Ik ben in de eerste maanden van het nieuwe jaar veel gaan trainen om mij voor te bereiden op Egmont Open, het Rock’n Rose toernooi, het NK en de vele competitiedagen daar tussen door. Toch voelde ik mij in met name februari, maart en april niet helemaal fit. Om deze reden heb ik extra rust genomen waar kon en hulp gezocht. Al snel ging het weer beter en heeft het uiteindelijk gelukkig verder weinig invloed gehad op mijn weg naar Tokyo. Na goed behaalde resultaten op het Rock’n Rose toernooi en het NK, heb ik dit eerste deel van het seizoen goed afgesloten. Ik hoop dat ik deze vorm kan vasthouden en de stijgende lijn kan doortrekken naar het tweede deel van het seizoen.

Bij deze een kort overzicht hoe het tweede gedeelte van het jaar er uit gaat zien:

In het tweede deel van het jaar, dat voor mij alweer komende maandag 9 juli begint, zal ik mij eerst vooral focussen op het EK divisie B in oktober. Eind juli heb ik nog wel een toernooi in Luxemburg. Dit is een goed toetsmoment waar ik kan kijken hoe goed dat ik dan in vorm ben. Vanaf augustus beginnen de Nederlands team selectietrainingen en trainingskampen ook weer.

Na twee weken rust voel ik mij uitgerust en heb ik er weer zin in om te beginnen. Ik ben er klaar voor! On my way to Tokyo!

Made by: Ilse Schaffers (IQ Photo&Art)